Start › Dressed for Wellness

Dressed for Wellness

Sommartider
Sommartider
Som vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-07-04 11:54
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!
Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-25 09:05
Vårinspiration
Vårinspiration
Som vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-19 11:18
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!
Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.
2022-04-06 10:40
De morgonpigga vill känna sig fina på jobbet!
De morgonpigga vill känna sig fina på jobbet!
För personalen på Städservice i Sölvesborgs kommun är det viktigt att arbetskläderna sitter bra och är bekväma. De ska kännas mjuka och sköna och vara snygga. - Våra önskemål lyckades Hejco tillgodose och det känns väldigt bra att känna sig fin på jobbet, säger Anna Svensson som jobbar som enhetschef på Städservice.
2022-03-22 09:16
Funktionella och snygga arbetskläder ger nöjd personal!
Funktionella och snygga arbetskläder ger nöjd personal!
När vi fick Hejco blev personalen jättenöjda med arbetskläderna och tyckte att utbudet var väldigt bra. Många av oss i personalen fastnade för den härliga byxan Bella som är i stretch och bekväm att röra sig i.
2022-03-10 16:42
Semesterresan som förändrade Malins liv
Semesterresan som förändrade Malins liv
Det var tänkt som en solsemester, men alla i familjen blev så totalt omskakade av den nya verklighet de mötte. En verklighet med ett stort lidande och brist på livets nödvändigheter. Malin hade åkt till Gambia, ett land hon kom att älska. Sedan 2011 har hon och hennes familj regelbundet åkt tillbaka och försökt att med små medel hjälpa befolkningen på olika sätt. 2016 beslutade de sig för att sälja det mesta de ägde och flytta dit för ett år.
2021-12-16 11:03
Plagg för alla typer av väder
Plagg för alla typer av väder
Vi på Hejco brinner för att göra arbetskläder som passar året om och i alla slags väder. Våra produkter är tillverkade utifrån en idé om att de ska fungera för alla typer av arbete som våra kunder har.
2021-10-14 10:40
Världens bästa jobb - lekterapeut
Världens bästa jobb - lekterapeut
Att arbeta som lekterapeut innebär många fantastiska möten varje dag. Vårt arbete innebär förutom att bedriva pedagogisk verksamhet på lekterapin, även att vi erbjuder leksaker och aktiviteter för de barn som är inneliggande på sjukhuset. Detta sätter stora krav på våra arbetskläder. Vi behöver kläder som är lätta att röra sig i, som ser lekfulla ut och skiljer sig från övrig vårdklädsel och som ur hygiensynpunkt går att tvätta i 60 grader.
2021-10-01 12:49
Vi är här för att förgylla deras tid hos oss på Solhemmet!
Vi är här för att förgylla deras tid hos oss på Solhemmet!
För oss är det viktigt att de boende trivs och har roligt här hos oss, säger Anne Viberg, aktivitetssamordnare på äldreboendet Solhemmet.
2021-09-23 13:55

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea