Stäng
Start › Dressed for Wellness

Dressed for Wellness

Vilka arbetskläder ska du välja som tandläkare?
Vilka arbetskläder ska du välja som tandläkare?
Som tandläkare så har man speciella arbetskläder och de ska fylla vissa speciella funktioner. Dels så ska arbetskläderna signalera vem du är så att patienten känner sig trygg. De ska också vara funktionella så att du kan utföra ditt jobb. Det handlar alltså om arbetskläder som kan ge patienter lugn och större trygghet och som samtidigt ökar respekten för tandläkaren.
2021-05-04 14:52
Lägg nästa möte utomhus!
Lägg nästa möte utomhus!
Idag måste man tänka om och tänka nytt när det gäller möten och hur vi träffas. De digitala mötena har kommit och är ett bra alternativ men ibland vill man ses fysiskt. Att lägga möten utomhus där man kan hålla avstånd är ett perfekt alternativ. Att välja bort trånga mötesrum och konferensanläggningar och i stället välja naturen
2021-04-28
Vilka vårdkläder ska du välja till jobbet?
Vilka vårdkläder ska du välja till jobbet?
Genom att tillverka de bästa arbetskläderna vill vi underlätta din arbetsdag. Våra kollektioner är utformade för att du ska kunna känna dig fin på jobbet antingen du jobbar på sjukhuset, äldreboende eller på en vårdcentral mm.
2021-04-21 09:55
Vårinspiration
Vårinspiration
Som vi längtat efter våren! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och snödroppar och krokus har tittat fram. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2021-03-28 15:51
Vad säger Socialstyrelsens krav på arbetskläder och för vem gäller de?
Vad säger Socialstyrelsens krav på arbetskläder och för vem gäller de?
Kläder avsedda för vården ska uppfylla de föreskrifter som Socialstyrelsen har (föreskrifter om basal hygien). Basal hygien omfattar handhygien och användning av arbetskläder, skyddshandskar och skyddskläder – det vill säga åtgärder som ska tillämpas i den direkta vården och omsorgen för att förebygga vårdrelaterade infektioner.
2021-03-15
Vi göra det enkelt att hitta dina nya arbetskläder!
Vi göra det enkelt att hitta dina nya arbetskläder!
Vårens trender kommer med tidlösa klassiker i uppdaterade modeller. Hitta din personliga favorit bland de många färgerna eller färgmatcha hela arbetsplatsen. Det spelar ingen roll om du är ung, gammal, liten eller stor. Hos oss ska alla på arbetsplatsen kunna hitta sitt favoritplagg.
2021-03-04 13:18
Arbetskläder som inte ser ut som arbetskläder
Arbetskläder som inte ser ut som arbetskläder
Visste du att det finns andra typer av arbetskläder än den såkallade sjukhus-bussarongen?
2021-02-22 13:25
Ta hand om dina kläder!
Ta hand om dina kläder!
Genom att ta hand om dina kläder kan du få dem att hålla ännu längre. Det är i sin tur bättre för både miljön och plånboken, eftersom du tar tillvara på det du redan har. Här hittar du tips på hur du tar hand om dina arbetskläder på bästa sätt.
2020-12-29 11:49
Vad är lyocell egentligen?
Vad är lyocell egentligen?
Ni har kanske sett att vi på Hejco tidigare i år lanserade en kollektion i lyocell. Men vad är egentligen grejen med lyocell och varför säger man att det är mer miljövänligt än tillexempelvis bomull? Lyocell tillverkas av cellulosa som i sin tur tillverkas av snabbväxande energiskog. Det fina med just Lyocell är att den förädlas i ett slutet kretslopp där 99% av de icke-giftiga lösningsmedel som används återvinns.
2020-12-07
Glada fötter på jobbet
Glada fötter på jobbet
Att ha rätt skor på fötterna för alla som går och står mycket i jobbet är A och O. Trötta fötter, onda ryggar, stela höfter och ömmande knän kommer ofta från att vi går omkring i felaktiga skor.
2020-11-19 12:52

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
30 dagars öppetköp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea ekonomi Svensk design