Akleja Kvinnoklinik

Vi har hälsat på hos en av våra kunder, Akleja Kvinnoklinik i Borås, för att få en inblick i deras vardag och höra hur de upplever våra arbetskläder. För just Akleja har vi tagit fram arbetskläder som infärgats i dovgrön för att matcha klinikens resterande färger och känsla.

Vi satte oss ner en stund och pratade med Linda Ternebrink för att höra vad hon älskar med sitt arbete och vad som är viktigt när det gäller arbetskläder. Se gärna vår intervju nedan.

Akleja Kvinnoklinik

Vi har hälsat på hos en av våra kunder, Akleja Kvinnoklinik i Borås, för att få en inblick i deras arbetsvardag och höra hur de upplever våra arbetskläder. För Akleja har vi färgat arbetskläderna i dovgrön för att matcha med klinikens färger och känsla. Vi satte oss en stund och pratade med Linda Ternebrink, legitimerad barnmorska, för att lyssna på vad hon älskar med sitt jobb och vad som är viktigt när det gäller arbetskläderna. Se vår intervju nedan.

Berätta lite om dig själv och varför du arbetar på Akleja kvinnoklinik? 

Linda heter jag och började arbeta på Akleja Kvinnoklinik i november 2021. Jag har arbetat som barnmorska i 12 år och tidigare var jag barnmorska på barnmorskemottagning. Jag arbetar här för att jag brinner för kvinnors hälsa och vill hjälpa kvinnor att må bra. Här på Akleja arbetar läkare, barnmorskor, undersköterskor, sjuksköterskor, naprapater och dietister som alla jobbar mot ett och samma mål vilket är väldigt givande för mig. Vi har många olika kompetenser under ett och samma tak och det gör arbetet inspirerande och lärorikt.


Vad älskar du mest med ditt arbete?

Jag älskar att hjälpa kvinnor och att även ge min kunskap till mina patienter oavsett problem de söker vård för. För mig är det väldigt givande att använda mina kunskaper till att hjälpa kvinnor att må bättre i vardagen. Sedan när patienterna blir nöjda och väljer oss igen vid andra behov motiverar mig väldigt mycket.

Vad är viktigt för dig när du ska välja arbetskläder? 

De ska framförallt vara bekväma men också vara snygga så man känner sig fin. Vi har idag jättefina arbetskläder från Hejco där plaggen är infärgade att passa vår verksamhet. Arbetskläder ska också vara enkla att underhålla för att spara tid och de jag har på mig nu är strykfria, vilket är toppen!


Vad är det bästa med Hejcos plagg? 

Kvaliten och att jag känner mig fin i färgen. Jag är verkligen nöjd över att kläderna är så bekväma att ha på sig under arbetspasset.

Arbetskläder ska vara bekväma och snygga så man känner sig fin.

Personalens plagg som infärgats i dovgrön

Colin Bussarong unisex
128288-541
579 kr
Colin Bussarong unisex
128288-940
579 kr
Drew Byxa Unisex
128177-541
619 kr
Drew Byxa Unisex
128177-940
619 kr

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea