Start › Arbetskläder › Outdoor › Byxa

Arbetsbyxor för dam, herr och unisexbyxor.

I vårt sortiment hittar du populära byxor med perfekt passform. Vi erbjuder en mängd arbetsbyxor i enastående kvalitet med perfekt passform och god funktionalitet. Du hittar dam, herr och unisexbyxor.

Vi vet hur viktigt det är att ha rätt funktioner för att byxan ska fungera perfekt. Det kan vara allt från fickor på rätt. Kort och gott, arbetsbyxor som är designade att arbeta i och som håller form och färg tvätt efter tvätt. 

Vi vill tipsa om Vanja och Emad med sina detaljer i stretch så sitter de perfekt på. Det är svårt att hitta en byxa som sitter så skönt på och som du kan huka dig i och böja dig utan att det sitter åt. Byxan har en normal passform så du får en snygg look. Du reglerar enkelt midjevidden med resår bak i midjan. Full med funktioner såsom fickor, nyckelhälla, förböjda knän för att byxan ska vara så optimal som möjligt.

Kika också på vår populära termobyxa Kit som passar både för damer och herrar. Rymlig modell som kan användas utanpå byxor. Byxan är vind- och vattenavvisande med andasfunktion.



Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea