Stäng
Start › Shop › Nederdelar › Arbetsbyxor 3/4

Arbetsbyxor 3/4

Hos oss hittar du en flera olika byxor som passar perfekt på jobbet. Vi erbjuder ¾- byxor i enastående kvalitet med perfekt passform och god funktionalitet. Du hittar byxor i olika modeller, material och färger för att du ska hitta byxan som passar just ditt yrke.

En 3/4 byxa är den perfekta byxan för dig som vill ha ett mellanting mellan en lång byxa och shorts. Den är dressad och har samma funktionalitet som en lång byxa men med ett kortare ben. Denna byxa har länge varit en klassiker inom såväl vårdbyxor som städbyxor och det perfekta plagget för varma dagar. 

Oavsett om du letar efter en bekväm och funktionell vårdbyxa i vitt, en mjuk och skön byxa eller jeans så har vi byxan för dig.

Vi vet hur viktigt det är att ha fickor på rätt ställen för allehanda verktyg och tillbehör, hällor för nycklar och passerkort och justerbara midjor. Att mobilen får plats i mobilfickan är lika självklart som att pincetten har sin plats i kockbyxorna. Kort och gott, arbetsbyxor som är designade att arbeta i och som håller form och färg tvätt efter tvätt. Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
30 dagars öppetköp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea ekonomi Svensk design
a.carouselnav {