Jobba på Hejco

Vi bryr oss om dem som bryr sig om andra. Och att vi som jobbar på Hejco också bryr sig också om varandra är en självklarhet. Vi designar, producerar, marknadsför och säljer arbetskläder. Men vad som verkligen gör oss annorlunda är människorna som jobbar med Hejco.

Våra värderingar

Våra värderingar är viktiga. Vi kallar dem C.P.D.E och allt vi gör ska rymmas inom ramen för de bokstäverna. Men det är inte bara bokstäver, det är våra värderingar som vi på Hejco tillsammans jobbat fram och som finns som en röd tråd i vår verksamhet.

 

CARING - Vi bryr oss om våra kunder, varandra, samhället och miljön

PROUD - Vi är stolta över våra produkter, över våra kunder och över att arbeta med Hejco

DEDICATED - Vi är engagerade, tar ansvar och får saker att hända

EASY - Det ska vara enkelt att vara kund hos oss genom vår tillgänglighet, support och flexibilitet

Just nu har vi inga lediga tjänster

Ekonomiassistent, deltidsanställning 60%

Bli en del av vårt växande företag och ta chansen att utveckla vår ekonomifunktion!

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Som ekonomiassistent hos oss får du möjlighet att påverka och växa. Vår familjära kultur präglas av glädje och inkludering. Om du brinner för redovisning och att vara med och utveckla processer, då är detta rätt plats för dig!

 

Vad innebär jobbet som ekonomiassistent?

I rollen som ekonomiassistent kommer det främsta ansvaret vara att sköta den löpande bokföringen för vårt systerbolag i Norge, Sverre W. Monsen, men du kommer även vara delaktig i våra andra bolag.

 

Arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring
 • Avstämning balanskonton
 • Registrering av inköpsfakturor
 • Betalningar till leverantörer
 • Inbetalning från kunder
 • Daglig fakturering till kunder
 • Momsrapportering

 

Vem söker vi?

För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är nyfiken, noggrann och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har en förmåga att se helheten och föreslå förbättringar, är öppen för förändringar och har god planeringsförmåga. En kommunikativ inställning är också värdefull eftersom vi ständigt strävar efter att utvecklas och växa. Vidare är du en riktig lagspelare som trivs i en grupp med mycket samarbete.

 

Kvalifikationer:

 • Gymnasial utbildning inom ekonomi
 • Tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

 • Affärssystemet M3
 • Microsoft Dynamics AX
 • Excel

 

Värt att veta

Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders visstidsanställning, med start så snart rätt person kan vara på plats. Du kommer ingå i ett team om fem personer där du är placerad antingen i Borås eller i Torsbo. Du rapporterar till Nordic Finance Manager. 

 

Om företaget
Hejco tillsammans med Martinson bildar företaget HejMar. Ända sedan starten har vi utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla de människor som arbetar med att ta hand om andra. Martinson tillverkar och säljer konfektionerade produkter huvudsakligen till vårdsektorn och Hejco var företaget som introducerade vita byxor till sjukvårdspersonalen och säljer idag arbetskläder för alla inom vård och omsorg, tandvård, djursjukvård, spa och skönhet, service och kök. Hejco har kontor i Borås och Martinson har sitt kontor och produktion i Torsbo. 2020 slogs Hejco och Martinson ihop och bildar idag företaget HejMar AB.

I Norge har HejMar systerbolaget Sverre W. Monsen AS som vi har ett tätt samarbete med. SWM är Norges ledande leverantör av arbetskläder, uniformer och andra textilier till hälsovårdssektorn, tvätterier, hotell, restauranger m.m.

 

Övrigt

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, 60%

Sista ansökningsdag: 2023.11.20

Ansökning

Låter rollen som ekonomiassistent hos HejMar AB intressant? Urvalet sker löpande så tveka inte på att ansöka redan idag.


Skicka din ansökan till HR-ansvarig Caroline Hulander på caroline.hulander@hejmar.com


För mer information om tjänsten kan du kontakta Anna Svensson på anna.svensson@hejmar.com eller på 0730-989177.

 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea