Stäng
Frakt 49:- ex moms Fri frakt över 1000:- ex moms Egen förädling Trygg betalning

Jobba på Hejco

Vi bryr oss om dem som bryr sig om andra. Och att vi som jobbar på Hejco också bryr sig också om varandra är en självklarhet. Vi designar, producerar, marknadsför och säljer arbetskläder. Men vad som verkligen gör oss annorlunda är människorna som jobbar med Hejco.

Våra värderingar är viktiga. Vi kallar dem C.P.D.E och allt vi gör ska rymmas inom ramen för de bokstäverna. Men det är inte bara bokstäver, det är våra värderingar som vi på Hejco tillsammans jobbat fram och som finns som en röd tråd i vår verksamhet. 

CARING - Vi bryr oss om våra kunder, varandra, samhället och miljön
PROUD - Vi är stolta över våra produkter, över våra kunder och över att arbeta med Hejco
DEDICATED - Vi är engagerade, tar ansvar och får saker att hända 
EASY - Det ska vara enkelt att vara kund hos oss genom vår tillgänglighet, support och flexibilitet

Vi hoppas att du tycker det låter intressant! 

LEDIGA TJÄNSTER

Just nu söker vi:

AFFÄRSOMRÅDESCHEF / ”VD” till Hejco

Hejco söker nu en engagerad och driven Affärsområdeschef / ”VD” – en spännande roll för ett varumärke med stor tillväxtpotential. 

I rollen som Affärsområdeschef/”VD” för Hejco leder du ett internationellt team med stora möjligheter att utveckla varumärket, produktportföljen och erbjudandet, som innefattar en digital satsning. Du kommer att arbeta med omvärldsbevakning i syfte att se och bidra till konkreta effekter där det finns stor potential med en tillväxt i Europa. Ytterst ska din målsättning vara att varumärket blir mer eftertraktat hos kunderna och fortsätter vara marknadsledande.

En viktig del i rollen blir att inspirera och leda teamet för att skapa strategier och framtida affärer samt att behålla och utveckla en kultur av entreprenörsanda i ett bolag som anpassar sig till förändringar och nya sätt att arbeta. Du har fullt resultatansvar och rapporterar direkt till koncernchefen för Fristads Kansas Group där Hejco ingår.

Hejcos huvudmarknader är i de nordiska länderna och har även en del exportmarknader i Europa och säljer direkt till slutkund och till viss del via distributörer. Huvudkontor och placering är i Borås. 

Läs mer och sök tjänsten här 

Säljare till distrikt Stor-Stockholm/Uppland/Södra Norrland

Är du en resultatinriktad relationsbyggare med dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning? Är du nätverkande och vill arbeta med långsiktiga relationer? Då kan du vara den person vi söker.

Hejco är ett starkt varumärke inom lätta arbetskläder och arbetar i segmenten vård, städ, hotell och restaurang. Här får du som gillar utmaningar chansen att vara med på en utvecklande och spännande resa för ett varumärke på stark frammarsch. 

Läs mer och sök tjänsten här

Frakt 49:- ex moms Fri frakt över 1000:- ex moms Egen förädling Trygg betalning
Hejco | Fristads AB – Box 1102, 501 11 Borås, Sverige | Org.nr. 556023-8486
Standardvy | Byt till Mobil vy