Om Hejco

Ända sedan starten i det lilla samhället Hyssna, utanför Borås, har vi på Hejco utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla de människor som arbetar med att ta hand om andra.

 

Det började 1954 då Henry Johansson startade med att tillverka arbetskläder till sjuksköterskor. Ambitionen vara att skapa fina sjukvårdskläder med god kvalitet och funktion. Under åren har vi utvecklats och har nu arbetskläder till vård & omsorg, dental, djursjukvård, spa & skönhet, städ & service samt kök.

 

 

Vårt fokus

Vårt fokus är hög kvalitet, snygg design och lyhörd service. Idag har vi kommit en god bit på vägen i vår utveckling och är kända för den höga kvalitet som våra produkter håller. Att vi också gör vårt yttersta för att ta hand om människorna och miljön runt omkring oss är en självklarhet. Därför är det också naturligt att vi bryr oss om hållbarhet. Det handlar om att välja bra kvalitet på material som gör att kläderna håller längre och på så sätt bidra till ett hållbart samhälle. Det handlar om att hjälpa er att hitta rätt arbetskläder och om att lära ut hur man bäst tar hand om och sköter sina kläder för att de ska hålla längre. För varje litet steg räknas och vi som utvecklar och tillverkar arbetskläder kommer att fortsätta göra vårt bästa för att driva utvecklingen framåt i dessa frågor.

 

 

Vår vision

Vår vision är att vara ett varumärke som bryr sig om människor och miljö. Vi vill vara det ledande varumärket i Europa för arbetskläder inom vård & omsorg, dental, städ och kök.

 

 

Vill du bli en del av oss och arbeta på Hejco?

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea