Start › Arbetskläder › Överdelar › Pikéer

Pikéer

En klassisk piké eller tenniströja är det många som har på jobbet och de är lätta att matcha med byxorna du gillar. Arbetar du inom vård och omsorg, dental, djursjukvård eller städ så passar pikéer perfekt.

Hos oss kan du välja mellan en mängd olika färger på våra pikéer. För visst är det roligt att kunna blanda färger och ha olika beroende på dag. I vårt sortiment har vi dam- och unisex-pikéer. Vill du ha en figursydd modell så välj antingen Sanna eller Maja. Vill du ha en rakare modell så väljer du Sam eller Marcus. Med unisex menas att det passar både damer och herrar.

Våra pikéer Sam & Sanna tillverkas i ekologisk bomull och återvunnen polyester. Ekologisk bomull odlas med metoder och kemikalier som har mindre inverkan på miljön. Vi jobbar efter att byta ut till ekologisk bomull i alla våra toppar & pikéer. Alla etiketter i Sam & Sanna är i återvunnet material.

Letar du efter en stretchigare piké så ska du kika på Marcus och Maja som är tillverkad i en stretchig bomullsblandning.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea