Start › Arbetskläder › Överdelar › Frontknäppta

Frontknäppta

I denna kategori hittar du överdelar som är frontknäppta med knappar eller dragkedjor. De är oftast lite mer figursydda och anpassade för ett kvinnligare yttryck. Plaggen passar för dig som jobbar inom vård och omsorg, dental, djursjukvård, hälsa och skönhet.

Vi utvecklar våra produkter tillsammans med er som använder dem och får på så sätt ovärderlig kunskap om vad som behövs för att plagget ska fungera på jobbet. För vi vill att du ska trivas i kläderna och känna dig fin på jobbet.

Våra frontknäppta överdelar fungerar perfekt också uppknäppt med en topp eller linne under. På så sätt är det enkelt att variera dina arbetskläder.

Väljer du en överdel med dragkedja så kan du addera lite extra glitter. Fäst en snygg berlock från vårt Sparkle sortiment i dragkedjan och du får lite extra glitter. Till glädje för både dig och de du träffar under din arbetsdag.

Plaggen i denna kategori är bekväma, stilrena, lättskötta och slitstarka. De tål att tvättas i höga temperaturer om och om igen utan att kvalitén påverkas. För oss är det viktigt med bra kvalitet och att vi väljer bra kvalitet på material som gör att plaggen håller längre. På så sätt bidra vi till ett hållbart samhälle. Det handlar om att hjälpa er att hitta rätt arbetskläder och om att lära ut hur man bäst tar hand om och sköter sina kläder för att de ska hålla längre. För varje litet steg räknas för att påverka vår miljö.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea