Välkommen till oss på Hejco!

Våra kunder kan lita på att våra produkter håller högsta kvalitet, men minst lika betydelsefullt är alla andra värden Hejco står för; hur vi uppträder, leveranssäkerheten, servicen, vår historia, våra värderingar – och tryggheten att samarbeta med en stabil partner.

Det skall vara enkelt att vara kund hos Hejco. Luta dig tillbaka och välj vilka produkter du vill ha så tar vi hand om resten. Vi gör det så enkelt som möjligt för dig att beställa från oss.

Vi strävar efter att våra produkter ska levereras så snabbt och smidigt som möjligt. Men vi ser också en ökad efterfrågan på samlade leveranser eller styrda veckoleveranser dels för att det är ett mer miljövänligt alternativ, dels för en enklare intern koordinering.

 

Kontakta oss, så hjälper vi er att hitta dom bästa
arbetskläderna för er verksamhet?

 


Utprovning

Är ni många personer som skall byta arbetskläder på samma gång så har vi möjlighet att komma ut till er på plats och hjälpa er med att hitta rätt sortiment, passform och storlekar. Ni behöver vara minst 50 personer på arbetsplatsen för att detta skall vara aktuellt.


Provkollektion

Visste du att ni kan beställa en provkollektion som ni får hem och kan prova i lugn och ro? Det är enkelt, sidigt och ni får klämma och känna på plaggen.


Hållbarhet

Hållbarhet och ansvarsfullt företagande är en av grundstenarna i Hejco. I vår hållbarhetsrapport berättar vi mer om våra mål och hur vi arbetar för att bli ett mer hållbart varumärke i alla led.


Kvalitet

Kvalitet är något som Hejco gjort sig känt för. Det är därför våra kunder kommer tillbaka år efter år. De vet att sömmarna håller, att materialet är starkt och noggrant utvalt och att allt är kontrollerat innan leverans.


Design och funktionalitet

Arbetskläder måste först och främst vara bekväma och funktionella så att du kan röra dig fritt i ditt arbete och så att de har de rätta funktionerna för dina . Med detta sagt tror vi att en annan viktig faktor för arbetskläder är design och hur du presenterar dig själv och ditt företag. Våra kläder finns i olika modeller, färger och passform, så att det finns något som passar alla.


Lång erfarenhet

Grundat 1954 har vi ovärderlig erfarenhet och kunskap om allt från material och tillverkning till design och användarnas behov. Erfarenhet och kunskap som få, om ens någon annan, kan erbjuda. Det är vi stolta över och ser att det skapar ett förtroende för oss som leverantör.


Tillgänglighet

Vi erbjuder er kunder flera olika möjligheter att handla våra plagg. Det går att nå oss via kundtjänst, våra säljare, återförsäljare, tvätterier, webbshop och sociala medier. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för er som kund.


Produktion

Att ta ansvar för oss innebär också att vi tar ansvar för att våra produkter tillverkas under säkra, rättvisa, lagliga och mänskliga arbetsförhållanden.


Lösningsorienterade

Vi på Hejco är lösningsorienterade. Med ett brett sortiment och kunnig personal så kan vi lösa din förfrågan och hitta rätt lösningar för ert behov.


Tryck och brodyr

Vi vet hur viktigt det är att ha kontroll på hela kedjan för att få de bästa resultaten. Vi har vår egen designavdelning och produktion vilket garanterar att våra plagg håller högsta kvalitet. Dessutom hjälper vi till med allt från enkel brodyr och tryck till skräddarsydda helhetslösningar.


Värdegrunds drivet

Utifrån Caring, Proud, Dedicated och Easy bygger vi vår värdegrund och det genomsyrar allt vi gör på Hejco - från val av tråd, till bemötande hos kundtjänst och våra mål framåt.

Men framför allt We Care!


#Vi gillar Hejco!

Hejcos säljorganisation

 

Johanna Ovegren
Säljdistrikt Syd-ost och Nord
070-1234567

johanna.ovegren@hejco.com

 

Anna Bäckstrand
Säljdistrikt Sydväst
070-1234567

anna.backstrand@hejco.com

 

Joe Jones
Försäljningschef
033-21 17 30

joe.jones@hejco.com

 

Ann Hjalmarsson
Säljsupport

ann.hjalmarsson@hejco.com

 

Emilia Silbvers
Säljsupport

emilia.silbvers@hejco.com

 

Linda Svensson
Anbud- och projektansvarig
033-21 17 29

linda.svensson@hejco.com

Kontakta oss!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
30 dagars öppetköp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea ekonomi Svensk design