Start › Arbetskläder › Klänning › Klänningar med V-hals

Klänningar med V-hals

Klassiska klänningar för dig som arbetar inom vård och omsorg hittar du hos oss på Hejco. I vårt sortiment hittar ni klänningar i fler olika modeller, material och färger. Allt för att du ska hitta just den klänning som du trivs i och som gör din dag på jobbet lite bättre.

Kanske är det en klänning i 100% bomull för dig som arbetar inom vård & omsorg som du letar efter. Då ska du kika på Helena klänning som med sin lätt figursydda design sitter perfekt på. Klänningen ingår i vår kollektion Crinkle och är sval och skön att bära.

 

Klänningarna i vårt sortiment är bekväma, stilrena, lättskötta och slitstarka. De tål att tvättas i höga temperaturer om och om igen utan att kvalitén påverkas. För oss är det viktigt med bra kvalitet och att vi väljer bra kvalitet på material som gör att plaggen håller längre. På så sätt bidra vi till ett hållbart samhälle. Det handlar om att hjälpa er att hitta rätt arbetskläder och om att lära ut hur man bäst tar hand om och sköter sina kläder för att de ska hålla längre. För varje litet steg räknas för att påverka vår miljö.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea