Stäng

Re:use - Re:duce - Re:Hejco

Använda arbetskläder får chans till ett andra liv!

Re:Hejco

Det här är anledningen till att vi skapade Re:Hejco. Vår målsättning är att sluta cirkeln för våra arbetskläder och ge produkterna ett andra liv.

Nu ger vi alla Hejcos kunder möjligheten att skicka tillbaka sina uttjänta arbetskläder till oss. Därefter kommer vi att se till att varje enskilt plagg tas om hand på bästa möjliga sätt. 

Det handlar om att ge våra plagg ett andra liv och att ta det fulla ansvaret. Bara för att en produkt har nått sin livstid med en användare behöver det inte betyda att produkten är helt slut. Vi är övertygade om att den fortfarande har värde och kan användas till något annat!

Varje år designar, producerar och skickar vi ut hundratusentals kläder från vårt lager till alla våra kunder. Produkter som har tillverkats med mycket kärlek och engagemang för att göra varje dag på jobbet lite enklare för den som bär dem. Processen har också haft en inverkan på miljön. Nu vill vi ta ansvar och möjliggöra för de här produkterna att få en ny chans.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Hur gör du?

Fyll i kontaktformulären nedan så återkommer vi med vidare instruktioner via mejl.

Ditt namn:
Ditt företag:
Ditt telefonnummer:
Din e-postadress: *
Jag vill veta mer om:
Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Fristads AB.

Tips & idéer?

Har du tips och eller idéer på vad ett plagg skulle kunna användas till när det kommer in till Re:Hejco? Eller har du kanske rentav ett projekt som du tycker att vi ska göra tillsammans?

Kanske är du sjuksköterska, designer, entreprenör, engagerad inom välgörenhet, vårdstudent eller bara vill vara med och bidra till en mer hållbar värld?

Tveka inte att kontakta oss på marketing.se@hejco.com för tillsammans kan vi göra skillnad!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
30 dagars öppetköp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea ekonomi Svensk design