Stäng
Start › Shop › Överdelar › Västar

Västar

Hos oss hittar du ett stort utbud av västar som passar perfekt om du arbetar inom hemtjänsten eller städ och service. Våra arbetsvästar finns i flera modeller, material och färger för att du ska hitta just det du letar efter.

Västarna är utrustade med smarta funktioner. Praktiska fickor där du får plats med det du behöver under din arbetsdag. Perfekt om du behöver ha med dig mobil, nycklar, passerkort och annat.

En väst är perfekt i övergången från vinter till vår eller från sommar till höst. Vi har en mängd varianter som passar perfekt under din arbetsdag. Bär dem över en topp eller piké och du har praktiska funktioner i västen.

Vill du ha en mjuk och skön väst så kika på vår väst James i sweatshirtmaterial.  Genom att den har ribb i sidorna så får den en bättre passform. Detta plagg är nästan ett måste i arbetsgarderoben då den passar till allt. Ta på den när det är lite kyligt eller bara för att den är så skön att ha på.

Våra västar håller tvätt efter tvätt utan att tappa form eller färg. Det är kvalitet på riktigt och är bra både för dig och miljön.

Vi vill att alla ska känna sig fina på jobbet i sina arbetskläder!Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
30 dagars öppetköp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea ekonomi Svensk design
a.carouselnav {