Start › Dressed for Wellness › De morgonpigga vill känna sig fina på jobbet!

De morgonpigga vill känna sig fina på jobbet!

De morgonpigga vill känna sig fina på jobbet!

Våra önskemål lyckades Hejco tillgodose och det känns väldigt bra att känna sig fin på jobbet, säger Anna.

Vi har pratat med Anna Svensson som jobbar som enhetschef på Städservice i Sölvesborgs kommun.

 

Städservice har cirka 50 medarbetare som städar kommunala verksamheter i kommunen. Det kan vara allt från skolor, arbetsplats för tjänstemän, idrottshallar och mycket mera. De har också ett serviceteam som gör specialstädning i form av saneringar, smittstädningar, flytt- och byggstädningar. Sedan består verksamheten också av ett trappteam som städar alla trappor och tvättstugor och ett fönsterputsteam som putsar alla fönster i kommunen.

 

Medarbetarna är morgonpigga och startar sin dag klockan 6.

- Det är ett omväxlande arbete där man behöver vara flexibel och serviceminded. Att det blir rent och fint efter dagens arbete är uppskattat hos oss alla, säger Anna.

 

För personalen är det viktigt att arbetskläderna sitter bra och är bekväma. De ska kännas mjuka och sköna och vara snygga.

- Våra önskemål lyckades Hejco tillgodose och det känns väldigt bra att känna sig fin på jobbet, säger Anna.

 

Personalen får välja mellan olika byxor, t-shirts och fleecejacka. Eftersom man är mycket ute mellan olika uppdrag så får man också jackor. Alla kläder trycks med Sölvesborgs kommuns logga. De flesta tvättar sina kläder själva hemma men de som önskar kan skicka sina arbetskläder till ett tvätteri som Städservice har ett samarbete med.

 

Elin Bengtsson och Aleksandra Bodura

 

Vad är det viktigaste med arbetskläderna?

- Vi behöver funktionella, fungerande och snygga arbetskläder, säger Anna. Detta har ni på Hejco levererar med bravur.

 

Vad är det bästa med att jobba inom lokalvården på kommunen?

Att vara delaktig i en stor kommun där man ger service till många olika verksamheter. Arbetet är omväxlande och man kan påverka och ha inflytande både på sitt eget område men även inom hela Städservice.

 

Vi är i framkant med alla nyheter som vi får testa och är tidiga med förbättringar för vår arbetsmiljö. Vi ska ju arbeta med detta tills vi är 67 år och då måste vår arbetsmiljö vara bra, säger Anna.

 

Stort tack till Anna Svensson, Ulrika Chmiel, Christoffer Skoog, Elin Bengtsson och Aleksandra Bodura. Ni är fantastiska!

2022-03-22 09:16

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea