Start › Dressed for Wellness › Sommartider

Sommartider

Sommartider

Sköna varma sommartider!

Vad passar bättre än att fylla på garderob med nya arbetskläder som passar perfekt för sommaren. Bekväma, snygga och funktionella plagg som passar perfekt på jobbet. Arbetskläder ska inte kännas tråkig eller obekväm, den tiden är förbi! Så investera i lite nya arbetskläder i fina färger nu under sommaren!

 

Sommarinspiration

I vår Crinkle kollektion hittar du vårt snygga gråa set.  

 

Mjuk och avslappnad randig klänning. Fickor fram. Bär den på jobbet, under lediga dagar i parken eller när det passar dig bäst. Kika på Melissa klänning här.

 

Vår Sophie t-shirt är en stilsäker topp som finns i flera fina färger och passar till allt. Här har vi matchat den med Texas jeggings

 

I vår Timless kollektion hittar du vår snygga klänning Andrea som finns i 3 fina färger.   

 

En klassisk figursydd topp med en smickrande v-ringning och korta ärmar. Finns i många fina färger. Kika på Alice damtopp här.

 

Strandväska i bomull med plats för allt du behöver ta med till stranden. Kika på den här.

 

Kontakta gärna oss för mer information. Vi hjälper er med era frågor och kan ge tips och råd på vägen. 

 

2022-07-04 11:54

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea