Start › Dressed for Wellness › Charade - En hållbar kollektion som lever längre!

Charade - En hållbar kollektion som lever längre!

Charade - En hållbar kollektion som lever längre!

Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid.

Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

 

Vi väljer våra material med omsorg och denna kollektion består av en blandning av ekologisk bomull och polyester. Vi har en tydlig vision om att vi vill producera våra arbetskläder utifrån ett etiskt, socialt och miljömässigt perspektiv. Tillsammans och med rätt beslut och planering kan vi bidra till minskad miljöpåverkan. Vår bästa kollektion Charade tillverkas i Europa vilket är bra för miljön då vi slipper långa leveranskedjor.

 

Jurbarkas (syfabrik)

 

Vi arbetar också för att nyttja tygets fulla yta så mycket det går för att undvika spill. Idag använder vi 90% av tyget när vi klipper våra Charade-plagg. Av spillmaterialet som blir när mönsterdelarna skärs ut och sedan sys ihop samlas allt ihop och sorteras. Av insamlat spillmaterial fick 35% ett andra liv 2021. I år jobbar vi för att den siffran ska bli högre.

 

Kontakta gärna oss för mer information eller om ni har frågor om våra arbetskläder.

2022-04-06 10:40

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea