Start › Dressed for Wellness › Vi är här för att förgylla deras tid hos oss på Solhemmet!

Vi är här för att förgylla deras tid hos oss på Solhemmet!

Vi är här för att förgylla deras tid hos oss på Solhemmet!

För oss är det viktigt att de boende trivs och har roligt här hos oss, säger Anne Viberg, aktivitetssamordnare på äldreboendet Solhemmet.

Att hitta på aktiviteter och roligheter utöver det vanliga hör till vardagen på Solhemmet. Här anpassar man aktiviteterna efter de boendes önskemål och vad som får de boende att delta. Kräftskiva, gå på bio och åka på utflykter är bara några av alla aktiviteter som hittas på. Vårt mål är att försöka locka med de boende på aktiviteter de gillar, säger Emina Muratovic, enhetschef på boendet.

 

För att de boende ska trivas så gäller det att ha bra personal som gillar sitt jobb. Ett sätt att få personalen att trivas är genom bra arbetskläder. När vi pratar med personalen på äldreboende Solhemmet så berättar de om hur viktigt det är med bekväma och funktionella arbetskläder.

 

 

På äldreboendet har de bytt till nya arbetskläder från Hejco till personalen. Totalt har de 70 personer som jobbar på boendet, ordinarie och vikarierande personal. Boendet har valt att byta färg på kläderna från rött till marinblått. Efter önskemål från personalen har de också tagit in klänningar i sortimentet.

 

Alla kläder trycks med Omsorg Bjuv och Bjuvs kommuns logga. Solhemmet har valt att köpa in ett urval av kläderna i olika storlekar som personalen sedan kan välja bland. Kläderna tvättas på boendet av nattpersonalen.

 

Vad tycker personalen om de nya kläderna?

De gillar att de är bekväma och funktionella och följer kroppen när man jobbar. Att de är snygga och sitter fint på är ju också viktigt. För visst är det roligare att sätta på sig snygga arbetskläder så man känner sig fin på jobbet!

 

Om Solhemmet

DPå Solhemmet finns det 45 lägenheter, uppdelade på en- och tvårumslägenheter med antingen balkong eller uteplats. Solhemmet är uppdelat på fyra enheter varav två enheter är avsedda för personer med demenssjukdom där personalen har specifik kompetens att stödja personer med demenssjukdom.

 

Stort tack till Emina Muratovic, Anne Viberg, Susanne Nilsson, Anette Johansson, Carina Sjöstrand på Solhemmet.

2021-09-23 13:55

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea