Start › Dressed for Wellness › Världens bästa jobb - lekterapeut

Världens bästa jobb - lekterapeut

Världens bästa jobb - lekterapeut

På Södra Älvsborgs sjukhus jobbar Karolina Borg och Anna Eklund som lekterapeuter.

Att arbeta som lekterapeut innebär många fantastiska möten varje dag. Vårt arbete innebär förutom att bedriva pedagogisk verksamhet på lekterapin, även att vi erbjuder leksaker och aktiviteter för de barn som är inneliggande på sjukhuset. Detta sätter stora krav på våra arbetskläder. Vi behöver kläder som är lätta att röra sig i, som ser lekfulla ut och skiljer sig från övrig vårdklädsel och som ur hygiensynpunkt går att tvätta i 60 grader.

 

 

Fakta om lekterapi

Lekterapier finns på alla större sjukhus i Sverige som har en barnavdelning.  Det är en pedagogisk verksamhet som kan motsvara den i förskola, förskoleklass och fritidshem. På lekterapin stimuleras det friska hos barnen och de erbjuds lek och sysselsättning efter intresse och ålder.

 

Karolina Borg
Lekterapeut

 

2021-10-01 12:49

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea