Start › Dressed for Wellness › Funktionella och snygga arbetskläder ger nöjd personal!

Funktionella och snygga arbetskläder ger nöjd personal!

Funktionella och snygga arbetskläder ger nöjd personal!

Anna Oscarsson, Therese Johansson, Therese Eklund, Ariell Antonsson.

 

”Det är fantastiskt roligt att jobba och ha barnen runt sig som gärna frågar om dom får hjälpa till och städa, säger Ariell Antonsson som jobbar på Solhagens förskola, Sotenäs kommun.

 

I Sotenäs kommun arbetar det 20 st fastanställda och 15 st vikarier inom lokalvården. De arbetar inom förskola, skola, äldreomsorgen och många andra verksamheter i kommun. Ariell jobbar heltid på Solhagens förskola där det går cirka 115 st barn uppdelade på sex avdelningar.

 

”Vi utför vårt arbete på dagtid när verksamheten är igång så vi träffar mycket folk. Det är väldigt positivt och man blir glad av alla människor som man har runt sig, säger Ariell.

 

När man skulle välja nya arbetskläder så var det viktigaste att det var bra kvalitet och fina färger som man blir glad av. Personalen inom lokalvården får det antal kläder som de behöver, minst två tunikor och två byxor. Alla kläder är tryckta med Sotenäs Kommuns logga.

 

”När vi fick Hejco blev personalen jättenöjda med arbetskläderna och tyckte att utbudet var väldigt bra. Många av oss i personalen fastnade för den härliga byxan Bella som är i stretch och bekväm att röra sig i.

 

Ariell Antonsson och Therese Eklund.

 

Vad är det bästa med att jobba i Sotenäs kommun?

”Det bästa med att arbeta i kommunen är att vi i lokalvården jobbar ganska fritt och att vi planerar vårt arbete själva vilket ger ett bra resultat.

 

Stort tack till Ariell Antonsson, Therese Eklund, Anna Oscarsson, Therese Johansson. Ni är fantastiska!

2022-03-10 16:42

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea