Start › Dressed for Wellness › Plagg för alla typer av väder

Plagg för alla typer av väder

Plagg för alla typer av väder

Hösten är på gång och är det nått man kan vara säker på så är det att den kommer med både regn och rusk. Men med bra kläder så är ni redo för alla typer av väder.

 

Vi på Hejco brinner för att göra arbetskläder som passar året om och i alla slags väder. Våra produkter är tillverkade utifrån en idé om att de ska fungera för alla typer av arbete som våra kunder har. Vi har stort fokus på passformen. Ihop med våra kunder har vi diskuterat och testat plaggen för att de ska sitta perfekt. Vi vill att du ska vara stolt och känna dig fin på jobbet. Om våra kläder kan hjälpa till vore det underbart.

 

Nu när hösten och vintern närmar sig är det dags att rusta sig med bra ytterkläder. Du har väl inte missat vår Outdoor-kollektion som passar perfekt när du behöver vara utomhus i jobbet. Kika i vår folder här för att få inspiration.

 

  Se vår Outdoor-kollektion här  

 

Nevada skaljacka Wilma Damtopp i Plommon färg Winston skalbyxa
2021-10-14 10:40

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea