
Marie Löwenborg , Kajsa Rosdahl och Karin Karlsson på Frosta skolan.
Tänk att kunna välja de arbetskläder man tycker är snyggast och sedan är plaggen sköna att jobba i också. Så var det för Sara Möller, kökschef på Frosta skolan, Hörby. När det var dags för dem att välja nya kläder till personalen så fastnade de för denimkockrockarna i Hejcos sortiment.
Att jobba som kökschef är ett varierat jobb tycker Sara. Det är mycket planering, möten, lägga scheman och att också hoppa in i köket och jobba när det behövs. Det roligaste är ändå att vara ute i köket och laga mat ihop med de andra kollegorna. Totalt är det 10 personer som jobbar i köket på Frosta skolan. På skolan går ca 500 elever men köket lagar också mat till två förskolor och till äldreomsorgen. De förser 3 boende, totalt 120 personer, med lunch och kvällsmat. Det betyder att de jobbar alla dagar i veckan i köket.
Personalen i köket får välja 3 överdelar, 1 hoodie, 3 byxor och 3 huvudbonader. På plaggen trycks Hörby kommuns logga och deras namn.

Sara Möller och Marie Löwenborg.
Vad är barnens favoriträtt?
Populärast är färsrätter såsom spagetti och köttfärssås eller köttbullar, sås och potatis.
Stort tack till Sara, Marie, Karin, Pia och Karin på Frosta skolan.
2021-09-17 10:56