Start › Dressed for Wellness › När vi såg kockrockarna i denim så var vi fast!

När vi såg kockrockarna i denim så var vi fast!

När vi såg kockrockarna i denim så var vi fast!

Marie Löwenborg , Kajsa Rosdahl och Karin Karlsson på Frosta skolan.

 

 

Tänk att kunna välja de arbetskläder man tycker är snyggast och sedan är plaggen sköna att jobba i också. Så var det för Sara Möller, kökschef på Frosta skolan, Hörby. När det var dags för dem att välja nya kläder till personalen så fastnade de för denimkockrockarna i Hejcos sortiment.

 

Att jobba som kökschef är ett varierat jobb tycker Sara. Det är mycket planering, möten, lägga scheman och att också hoppa in i köket och jobba när det behövs. Det roligaste är ändå att vara ute i köket och laga mat ihop med de andra kollegorna. Totalt är det 10 personer som jobbar i köket på Frosta skolan. På skolan går ca 500 elever men köket lagar också mat till två förskolor och till äldreomsorgen. De förser 3 boende, totalt 120 personer, med lunch och kvällsmat. Det betyder att de jobbar alla dagar i veckan i köket.

 

Personalen i köket får välja 3 överdelar, 1 hoodie, 3 byxor och 3 huvudbonader. På plaggen trycks Hörby kommuns logga och deras namn.

 

Sara Möller och Marie Löwenborg.

 

Vad är barnens favoriträtt?

Populärast är färsrätter såsom spagetti och köttfärssås eller köttbullar, sås och potatis.

 

Stort tack till Sara, Marie, Karin, Pia och Karin på Frosta skolan. 

 

 

Cumin kockrock Basil kockrock Sage midjeförkläde
2021-09-17 10:56

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea