Start › Dressed for Wellness › Världens bästa jobb - undersköterska!

Världens bästa jobb - undersköterska!

Världens bästa jobb  - undersköterska!

Jag heter Fredrika Alfredsson, är 34 år och bor med mina fem barn på den vackra ön Orust. Jag arbetar som undersköterska på ett modernt demensboende i centrala Henån. 

Mitt drömyrke

Tiden går! Plötsligt är du gammal och grå. Kanske är du ensam kvar, kanske är du orolig och förvirrad. Kanske kommer du inte ihåg vem du är. Hur du hamnade här. Då finns jag där och ser dig. Jag stöttar och påminner dig. Att få hjälpa och finnas till hands för de äldre är helt underbart. Jag håller deras hand och tröstar dem. Det bästa med mitt jobb är att jag får vara viktig för någon och att finnas tillhands.

 

 

Om mitt jobb

Det bästa med mitt arbete är att jag får göra någonting värdefullt för någon annan som verkligen behöver det. Att människor får känna trygghet och meningsfullhet i sin vardag trots att psykiska och fysiska funktioner sviktar höjer livskvaliteten. Att arbeta salutogent för att bibehålla en människas egna förmågor ger värdighet och känsla av delaktighet. Att arbeta som undersköterska inom demensvården sätter ens kunskaper på prov och ingen dag är den andra lik. Jag gillar utmaningarna mitt arbete bjuder på och känslan av att kunna göra skillnad.

Tänk att jag får utöva det bästa yrket i hela världen!

/ Fredrika Alfredsson

 

 

2021-08-23 12:54

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea