Start › Dressed for Wellness › Fyll på med sommarfavoriter!

Fyll på med sommarfavoriter!

Fyll på med sommarfavoriter!

Sommaren är här med sköna varma dagar.

Vad passar bättre än att fylla på sin garderob med nya arbetskläder. Målet med våra plagg är att ni som ska bära dem ska känna er bekväma, snygga och att all den funktion ni behöver i ert dagliga arbete skall finnas där. En arbetsuniform ska inte kännas tråkig eller obekväm, den tiden är förbi! Så varför inte investera i lite nya arbetskläder i fina färger nu under sommaren!

 

Sommarinspiration

I vår Crinkle kollektion hittar du Lydia damtunika och Helena klänning

 

De skönaste arbetskläderna du kan ha under din arbetsdag hittar du i vår kollektion Hejco Functional Silk. Vi har tagit fram ett helt nytt material som är så lätt att du knappt kommer känna att du har det på dig. Helt underbart men med samma goda kvalitet som våra övriga kollektioner. Kollektion är tillverkad i ett modernt tekniskt tyg som transporterar bort fukt från kroppen. Materialet i plaggen andas vilket gör att du känner dig fräsch hela dagen. Kika på kollektionen här.

 

Vår Tilda damtopp är en stilsäker topp som finns i flera fina färger och passar till allt. Här har vi matchat den med Henrietta culotte byxa.

 

Kontakta gärna oss för mer information. Vi hjälper er med era frågor och kan ge tips och råd på vägen. 

 

2021-07-05 09:11

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea