Start › Dressed for Wellness › Du är perfekt precis som du är!

Du är perfekt precis som du är!

Du är perfekt precis som du är!

Vi har lyssnat på alla er som tycker det är svårt att hitta fina feminina kläder i större storlekar till jobbet. Det är med stolthet vi har vår produktlinje Hejco Perfect Curve. Fina feminina plagg i större storlekar med perfekt passform.

Arbetskläder i större storlekar med fin passform har inte varit så enkelt att hitta. Ofta har kvinnor med kurvor fått gå på unisex-plagg som är raka i modellen. Dessa plagg är inte utformade efter den kvinnliga formen. När vi skapade Perfect Curve hade vi stort fokus på passformen. Ihop med våra kunder har vi diskuterat och testat plaggen för att de ska sitta perfekt. Vi vill att du ska vara stolta och känna dig fin på jobbet och om våra kläder kan hjälpa till vore det underbart.

Det spelar ingen roll om du är ung, gammal, liten eller stor. Hos oss ska alla på arbetsplatsen kunna hitta sitt favoritplagg. Vi tycker om dig precis som du är. Så varför ändra på dig när vi kan anpassa plaggen.

 

 

Kollektionen består av feminina plagg i större storlekar som håller en klassisk design utan att kompromissa på passformen. Alla behov i form av praktiska egenskaper såsom stora fickor, resår på de rätta ställena eller byxor med stretch är några av egenskaperna på plaggen.

 

Se hela kollektionen HÄR

Kontakta gärna oss för mer information. Vi hjälper er med era frågor och kan ge tips och råd på vägen. För det viktigast är att just din personal trivs i sina kläder och känner sig fina på jobbet.

2021-06-03

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea