Start › Dressed for Wellness › Vilka arbetskläder ska du välja som tandläkare?

Vilka arbetskläder ska du välja som tandläkare?

Vilka arbetskläder ska du välja som tandläkare?

Som tandläkare så har man speciella arbetskläder och de ska fylla vissa speciella funktioner.

Dels så ska arbetskläderna signalera vem du är så att patienten känner sig trygg. De ska också vara funktionella så att du kan utföra ditt jobb. Det handlar alltså om arbetskläder som kan ge patienter lugn och större trygghet och som samtidigt ökar respekten för tandläkaren.

 

Funktionalitet

Både tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor måste kunna röra sig obehindrat. Kläderna måste vara bekväma och funktionella. Bussaronger och tunikor i flera olika material och modeller. Byxor med stretch och sköna material för att de ska sitta perfekt.

 

Hygien

Som tandläkare så behandlar man patienter och det kan innebära att exempelvis blodstänk kan hamna på kläderna. Detsamma gäller exempelvis bakterier som kan överföras från en patient. Att arbetskläderna går att tvätta i höga temperaturer om och om igen är en självklarhet. Detta för att följa hygienkraven som ställs på arbetskläder.

 

Snygg design

Till er inom dentalbranschen vill vi försöka underlätta er arbetsdag genom att göra de bästa arbetskläderna. Våra kollektioner är utformade för att du ska kunna känna dig fin på jobbet. Vi designar och utvecklar våra produkter efter era önskemål. Materialet i våra arbetskläder är noggrant genomtänkt och vi försöker kontinuerligt förbättra våra produkter.

 

Bläddra i vårt nya DentalMagazine HÄR och bli inspirerad.

2021-05-04 14:52

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea