Start › Dressed for Wellness › Lägg nästa möte utomhus!

Lägg nästa möte utomhus!

Lägg nästa möte utomhus!

Idag måste man tänka om och tänka nytt när det gäller möten och hur vi träffas. De digitala mötena har kommit och är ett bra alternativ men ibland vill man ses fysiskt. Att lägga möten utomhus där man kan hålla avstånd är ett perfekt alternativ. Att välja bort trånga mötesrum och konferensanläggningar och i stället välja naturen.

 

Som företag och anställd vill man utvecklas och testa nya saker. Många ser fördelarna med att frångå den vanliga jobbmiljön för att få till den där extra stämningen i gruppen, och då passar naturen väldigt bra. Kanske nästa kick-off är ute i naturen eller varför inte ett kort ”walk and talk” möte med kollegan.

 

Flera undersökningar visar att vi mår bra av vara utomhus, där naturkontakten främjar både den fysiska och psykiska hälsan. Att vara ute i naturen kan till exempel medföra minskad stress, stärkt kognitiv förmåga och förbättrad psykisk hälsa. Det främjar också fysisk aktivitet och kan underlätta för sociala kontakter. Vissa forskare menar till och med att vi skulle bli lyckligare och känna större livskraft om vi fick en starkare koppling till naturen.

 

Hos oss på Hejco har vi en fin Outdoor-kollektion som passar perfekt för aktiviteter utomhus. Kika i vår folder här för att få inspiration.

 

  Se vår Outdoor-kollektion här  

 

Nevada skaljacka Wilma Damtopp i Plommon färg Winston skalbyxa
2021-04-28

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea