Start › Dressed for Wellness › Vilka vårdkläder ska du välja till jobbet?

Vilka vårdkläder ska du välja till jobbet?

Vilka vårdkläder ska du välja till jobbet?

Vår färgstarka kollektion Charade

I vår kollektion Charade hittar du snygga arbetskläder. I massor av färger. De tål att tvättas i höga temperaturer om och om igen utan att kvalitén påverkas. Detta är den bästa och mest populära kollektionerna hos oss på Hejco.

 

Materialet i kollektionen

Plaggen består en blandning av bomull och polyester. Anledningen till att vi valt dessa, är för att få ut de bästa egenskaperna från respektive material. Man får ett slitstarkt plagg med bra färgbeständighet som inte krymper och som är lättare att hålla slätt och fint. Även med en ganska hög andel polyester så bibehåller man bomullens mjukhet och komfort. 

 

Vilken är din favorit?

Hitta din personliga favorit bland de många färgerna eller färgmatcha hela arbetsplatsen. Det spelar ingen roll om du är ung, gammal, liten eller stor. Hos oss ska alla på arbetsplatsen kunna hitta sitt favoritplagg.  

Kollektionen Charade

Kika i vår folder och få inspiration.

Till foldern

 

Lee bussarong

Vår storsäljare Lee finns i många fina färger. Bussarongen passar både damer och herrar. Med sin bekväma, stilrena och lättskötta design så kommer den snabbt bli din favorit. Tåls att tvättas i höga temperaturer.

 

Till Produkten

 

Lotta ¾ Damtunika

Passar perfekt för dig som vill ha en tunika som går ner över höfterna. Med sin klassiska design och lätt figursydda modell kommer denna tunika snabbt bli din favorit.

 

Till Produkten

 

Charade kollektionen

Alla plagg i kollektionen hittar du här

2021-04-21 09:55

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea