Start › Dressed for Wellness › Vi bryr oss om dem som bryr sig om andra!

Vi bryr oss om dem som bryr sig om andra!

Vi bryr oss om dem som bryr sig om andra!

Vårt mål är att göra de bästa arbetskläderna för alla människor inom våd och omsorg - de människor som bryr sig om andra varje dag. För oss är det viktigt att ni har funktionella och bekväma arbetskläder som ni trivs i.

Men vår uppdraget att bry oss om går mycket längre än detta. Vi gör också vårt bästa för att ta hand om människor, samhället och miljön runt oss. Vi som företag har ett ansvar att se till att vår verksamhet inte skadar människorna som hjälper till att tillverka våra produkter och att vi gör allt vi kan för att minimera vårt miljöavtryck.

Det handlar om att välja bra kvalitet på material som gör att plaggen håller längre. Det handlar om att byta ohållbara material och fibrer till mer hållbara, att välja sätt transport som gör minst skada och är innovativ och ha alltid detta högst upp på vår agenda i allt vi gör. Det är också att bidra till ett hållbart samhälle med projekt och initiativ som hjälper våra kunder att hitta rätt kläder för jobbet och att ge råd om hur man bäst ta hand om och hantera kläderna så att de håller längre.

 

Vi vet att varje litet steg räknas och tillsammans, vi kan göra en förändring.

Läs hela vår Hållbarhetsrapport här 

 

2020-10-05 15:48

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea