Start › Dressed for Wellness › Arbetskläder för dig som jobbar inom tandvård!

Arbetskläder för dig som jobbar inom tandvård!

Arbetskläder för dig som jobbar inom tandvård!

Ditt fokus är att ta hand om patienternas tänder. Vårt fokus är att se till att du har de bästa möjliga arbetskläderna. Vi vet också hur viktigt första intrycket är, så vi har arbetat för att utveckla arbetskläder till tandläkare och tandsköterskor med snygg design och suverän kvalitet för att du ska trivas i dina kläder från oss.

Kläder i sköna och tåliga material som håller för tvätt i höga temperaturer gör det enkelt att följa hygienkraven. Att dessutom se proper och enhetlig ut i sina arbetskläder på kliniken ger ett professionellt intryck som gör att patienterna känner sig trygga.

Vi hälsar på hos C4 Tandvård

I Kristianstad hittar man C4 Tandvård och här jobbar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienist. Hos C4 Tandvård finns ett brett utbud av tjänster som är förebyggande, åtgärdande eller estetiska. Kort sagt kan du få hjälp med i princip allt inom tandvård. Under en dag fick vi möjlighet att följa tandläkare Farah och tandhygienist Linda.

Kika på filmen och se hur en dag kan se ut på en klinik.

På C4 Tandvård har man valt en enhetlig klädsel i marint och vitt. Vita byxor som matchas med marina eller vita överdelar.

Hos oss hittar du arbetskläderna för dig som jobbar inom dental

Bussaronger och tunikor i flera snygga färger och modeller för alla kroppstyper. Byxor med stretch och sköna material för att de ska sitta perfekt. Att arbetskläderna går att tvätta i höga temperaturer om och om igen är en självklarhet. Komplettera med skor och accessoarer för att din arbetsdag ska bli så bra som möjligt.

Se mer kläder för dig som jobbar inom tandvård

2020-09-23 11:46

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea