Start › Dressed for Wellness › Bussarongerna som är lika fina efter 20 års användning – Det kallar vi kvalitet på riktigt!

Bussarongerna som är lika fina efter 20 års användning – Det kallar vi kvalitet på riktigt!

Bussarongerna som är lika fina efter 20 års användning – Det kallar vi kvalitet på riktigt!

På Hejco har vi alltid varit stolta över vår kvalitet på våra plagg. Vi har många gånger fått höra historier om kläder som ni har haft i många år och som fortfarande är lika fina. En som jobbat i Hejcos kläder under lång tid och kan intyga den enastående kvaliteten är Hans Jörgen Nielsen, veterinär i Bollebygd.

Hans Jörgen bestämde sig redan när han var 7 år att det var veterinär han skulle bli. Hemma på gården där han växte upp var en av grisarna sjuka. Det ringdes efter veterinären som kom och behandlade grisen så att den blev bra. Det var då han bestämde sig för att det var med djur han ville jobba. Det var ingen som trodde på honom men han var fast besluten att veterinär det skulle han bli när han blev stor. Inte en dag har han ångrat sitt yrkesval.


Han startade sin karriär på Blå Stjärnans djursjukhus i Göteborg 1977 och efter 5 år startade han Lerums djurklinik. Under hela sin verksamma karriär har han också drivit Bollebygds djurklinik. För 7 år sedan bestämde han sig för att bli pensionär och sålde då Lerums djurklinik men jobbar fortfarande 1 dag i veckan i Bollebygd.

När vi träffas i Bollebygd så jobbar han och det kommer hundar och katter på besök som behöver hjälp med vaccinationer, hälsokontroller och sjukdomar.

Hans Jörgen visar oss två av sina bussaronger och dessa har han haft i mer än 20 år. När han köpte dem tyckte han att det var lite dyra men vilken enastående kvalitet.


”Jag har jobbat i dessa varje vecka och tvättat dem och de är fortfarande fina. På en av dem har mudden gett sig lite i nederkant men det kan man väl knappast säga något om efter 20 år, säger Hans Jörgen.

 

På Hejco är vi stolta över vår kvalitet! Att få träffa er kunder och höra era historier är underbart och ett bevis på att vi gör rätt när vi tillverkar våra arbetskläder. Att tillverka arbetskläder som håller länge är både bra för plånboken och miljön. En vinst för alla!

2020-09-18

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea