Start › Dressed for Wellness › Höstinspiration från vår designer, för dig som jobbar inom vården!

Höstinspiration från vår designer, för dig som jobbar inom vården!

Höstinspiration från vår designer, för dig som jobbar inom vården!

Hur härlig sommaren än har varit så känns det ändå lite mysigt att hösten är på väg. Tänk på alla vackra höstfärger. Den krispiga klara luften man får andas när man kliver utanför dörren en solig dag i september. Den känslan är även det jag tar med mig när jag skapar höstens kollektion.

Vi nordbor må älska att klä oss i svart och andra mörka toner men att våga bära färg kan ge så otroligt mycket energi och glädje, inte bara för en själv utan för hela ens omgivning! Och då vi går mot mörkare tider så är det ju perfekt att ta tillvara på höstens vackra färger, inspirerade av fallande löv i vinrött och underbart doftande gröna skogar.

”Målet när jag skapar våra plagg är att ni som ska bära dem ska känna er bekväma, snygga och att all den funktion ni behöver i ert dagliga arbete skall finnas där. En arbetsuniform ska inte kännas tråkig eller obekväm, den tiden är förbi! Så varför inte investera i lite nya arbetskläder i fina färger nu inför hösten!

Marlene Groszman,
Head of Design på Hejco


Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea