Start › Dressed for Wellness › Arbetsterapeut inom hemsjukvården

Arbetsterapeut inom hemsjukvården

Arbetsterapeut inom hemsjukvården

Möt Karin som jobbar som arbetsterapeut
inom hemsjukvården.

- Jag har jobbat som arbetsterapeut i 22 år och tycker fortfarande att det är lika roligt. Att få hjälpa personer till en bättre och fungerande  vardag efter att man varit eller är sjuk känns väldigt bra. När vi åker ut på hembesök har vi alltid arbetskläder på oss. Jag vill att det ska se lite ”sportigare/aktivare” ut och att kläderna är bekväma.

Det känns bra att inte behöva använda privata kläder i jobbet. För oss är det viktigt med fickor på kläderna då vi bär med oss telefon, nycklar, passerkort, måttband och olika verktyg när vi gör besök.

 

Amie Damtopp

Damtopp för vårdpersonal

Karin har vår populära topp Amie som finns i tre fina färger. Den har en lös passform och är tillverkad i ett material som andas. Matcha den med ett par jeans och du har en outfit som du kommer älska.

 


 

2020-07-15 11:23

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea