Start › Dressed for Wellness › Arbetskläder som inte ser ut som vårdkläder eller sjukhuskläder!

Arbetskläder som inte ser ut som vårdkläder eller sjukhuskläder!

Arbetskläder som inte ser ut som vårdkläder eller sjukhuskläder!

Det finns andra typer av vårdkläder än den så kallade sjukhus-bussarongen. Arbetskläder som ser ut som dina vanliga privata kläder. Detta för att du och/eller din personal ska trivas med sina arbetskläder.

 

Jobbar du inom LSS, daglig verksamhet, boende osv så kanske du inte vill utmärka dig från dina brukare och smälta in i de miljöer ni rör er i. Då är det viktigt att kläderna hjälper till.

 

Hos oss hittar ni ett brett sortiment av arbetskläder. Både klassiska bussaronger och tunikor men även arbetskläder som ser ut som ”vanliga” kläder. Det viktiga är att kläderna uppfyller de föreskrifter som Socialstyrelsen har. För personer som arbetar inom hälso- och sjukvård gäller Socialstyrelsens föreskrifter om basal hygien. Basal hygien omfattar handhygien och användning av arbetskläder, skyddshandskar och skyddskläder – det vill säga åtgärder som ska tillämpas i den direkta vården och omsorgen för att förebygga vårdrelaterade infektioner.

 

Det finns inga speciella regler för hur arbetskläderna ska se ut vad gäller material, färg eller modell. Så länge de har kort ärm och går att tvätta i minst 60 grader så att de blir rena går det ha både jeans och t-shirt.

  Se mer här!  

 

Melissa Klänning i randig röd och vit färg Wilma Damtopp i Plommon färg Sam Pikétröja unisex grå färg
2020-07-08 13:03

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea