Start › Dressed for Wellness › Vilka arbetskläder passar dig som jobbar med djursjukvård?

Vilka arbetskläder passar dig som jobbar med djursjukvård?

Vilka arbetskläder passar dig som jobbar med djursjukvård?

Det ska vara enkelt att hitta snygga, bekväma, hållbara arbetskläder för dig som jobbar som veterinär eller djursjukvårdare. Byxor med stretchpartier på rätt ställen gör det enkelt att böja sig ner för att lyfta en hov eller sätta sig på huk och busa med en hund.


Kläder i sköna och tåliga material som håller för tvätt i höga temperaturer gör det enkelt att följa de hygienkraven. Att dessutom se proper och enhetlig ut i sina arbetskläder på kliniken ger ett professionellt intryck som gör att djurägarna känner en ökad trygghet.

Att jobba med djur på Varbergs Djurklinik

Det är mångas dröm att få jobba med djur. Att få vara veterinär eller djursjukvårdare och jobba med det som kanske också är ens hobby. Bland våra kunder finns det djurkliniker och djursjukhus och vi ville gärna veta hur en dag hos dem kunde se ut.

I underbara Varberg hittar man Varbergs Djurklinik som behandlar smådjur såsom hundar, katter och kaniner. Här jobbar veterinärer, djursjukvårdare och djurvårdare. Under en solig dag fick vi möjlighet att följa veterinär Sara Bengtsson och djursjukvårdare Barbro Nilsson. Kika på filmen och möt bland annat underbara hunden Moltas som var inne på besök hos veterinären. 

 

 

Alina damtunika gjord av soft Denim. Vanja vårdbyxor med sina detaljer i stretch sitter perfekt på.

Alina Damtunika

På Varbergs Djurklinik har de valt att bland annat jobba i tunikan Alina som ingår i vår Soft Denim kollektion. Underbart mjuk och samtidigt snygg. Eftersom arbetskläderna kan bli hårt utsatta under en dag och därför gillar vi funktionen Step in Step out som medför att du bara knäpper upp tryckknapparna och enkelt kliver ur tunikan.

Du slipper dra tunikan över huvudet och på så sätt slipper du få smuts, blod, bakterier eller annat i ditt ansikte.

 

Vanja Dambyxa

Med detaljer i stretch och en enastående passform så föll valet av byxa på Vanja. Det är svårt att hitta en byxa som sitter så skönt på och som du kan huka dig i och böja dig utan att det sitter åt. Full med funktioner såsom fickor, nyckelhälla, förböjda knän för att byxan ska vara så optimal som möjligt.

 

 

 

ARBETSKLÄDER SOM PASSAR DIG SOM ARBETAR INOM DJURSJUKVÅRD

 

Colin Bussarong unisex

Kelly Damtunika Sam Pikétröja unisex Ricky Byxa unisex

Det är enkelt att handla dina arbetskläder till din djurklinik hos oss på Hejco. Antingen du väljer att handla direkt i vår webbshop eller vänder dig till vår Kundservice med din beställning.

Mer arbetskläder för djursjukvårdare hittar du här!

 

 

2020-07-03 13:19

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea