Start › Dressed for Wellness › Förlängt avtal med Smile Tandvård

Förlängt avtal med Smile Tandvård

Förlängt avtal med Smile Tandvård

På Hejco är vi stolta över att ha fått fortsatt förtroende att leverera arbetskläder till Smile Tandvård. Kollektionen har uppdaterats med nyheter men favoriterna finns fortfarande kvar i deras sortiment.

Smile Tandvård är Sveriges äldsta och största privata tandvårdskedja och har mer än 40 kliniker över hela Sverige. Deras mål är att ge sina kunder bästa och modernaste tandvård. På Smile arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor erfarenhet och gedigen yrkeskunskap.

Amie damtopp

Smile Tandvårds kollektion består av marinblå överdelar i olika modell och material. Allt för att de som jobbar i kläderna ska kunna hitta just sin favorit.
Vill man jobba i en klassisk tunika, en pikétröja eller varför inte i en klänning så kan man välja det i deras sortiment.

Till detta har det matchat med vita byxor i olika modeller. Kanske är det en smal passform som man trivs i bäst eller en rymlig och ledig modell med resår i midjan. Det viktigaste är att byxorna sitter skönt och de anställda kan fokusera på patienterna.

”Det känns kul att fortsätta jobba med Smile Tandvård speciellt eftersom de gillar vårt arbete med hållbarhet. Klinikerna har möjlighet att skicka tillbaka sina uttjänta arbetskläder till oss, bra för kunden, bra för miljön, bra för alla!” 
Anna Olsson, kundansvarig Hejco

 

Vår målsättning är att sluta cirkeln för våra arbetskläder och ge produkterna ett andra liv. Därför ger vi Hejcos kunder möjligheten att skicka tillbaka sina uttjänta arbetskläder till oss. Därefter kommer vi att se till att varje enskilt plagg tas om hand på bästa möjliga sätt. 

Det handlar om att ge våra plagg ett andra liv och att ta det fulla ansvaret. Bara för att en produkt har nått sin livstid med en användare behöver det inte betyda att produkten är helt slut. Vi är övertygade om att den fortfarande har värde och kan användas till något annat!

Nu vill vi ta ansvar och möjliggöra för de här produkterna att få en ny chans. Läs mer här om Re:Hejco

 

Tillsammans kan vi göra skillnad!

2020-09-16

Missa inte våra andra inlägg

2022-07-04 11:54
SommartiderSom vi längtat efter sommaren! Inspireras av sommarens snygga och bekväma arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet.
2022-04-25 09:05
För oss är det en självklarhet att barn ska få god mat i skolan!Att få följa barnen från de är små tills de går ut 9:an är det bästa med att jobba som kock i skolan. När man jobbar som kock är det viktigt med bekväma arbetskläder med bra funktioner. Att slippa traditionella kockrockar med kulknappar som lätt fastnar är underbart. Enkelt att ta av och på kockrocken med tryckknappar.
2022-04-19 11:18
VårinspirationSom vi längtat efter våren och värmen! Äntligen är den här och dagarna börjar bli ljusare, fåglarna kvittrar och det börjar bli grönt ute. Visst är det underbart. Nu är säsongens arbetskläder här som gör att du känner dig fin på jobbet! För vad passar bättre än att inleda våren med nya snygga arbetskläder. För visst vill vi alla känna oss fina på jobbet!
2022-04-06 10:40
Charade - En hållbar kollektion som lever längre!Vi designar våra arbetskläder med kärlek så att de ska hålla under lång tid och ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi utformar våra arbetskläder så att dom ska vara enkla att reparera, i material som är slitstarka, med en klassisk tidlös design tillsammans med bästa tänkbara passform.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea