Leverans till:
SverigeSverige (SEK)
|
Språk: På Svenska I Dansk In Suomi In English
Frakt 49:- ex moms Fri frakt över 1000:- ex moms Egen förädling Trygg betalning

Nyhetsrum

Vår vision är att vara det ledande varumärket i Europa, som erbjuder de bästa arbetskläderna till målgrupperna vård & omsorg, dental, städ, hotell, restaurang & kök. Vi vill vara det självklara valet för alla som uppskattar och förstår värdet av högsta kvalitet, de mest funktionella lösningarna och den bästa servicen.

Grundat 1954 har vi ovärderlig erfarenhet och kunskap om allt från material och tillverkning till design och användarnas behov. Erfarenhet och kunskap som få, om ens någon annan, kan erbjuda. Det är vi stolta över.

 

Hejco och Plogga fortsätter samarbetet

Vi på Hejco bryr oss om dem som bryr sig om andra. Det gör vi bland annat genom att producera och tillhandahålla hållbara och bekväma arbetskläder som ska kunna hjälpa till att göra arbetsdagen lite lättare för alla de som arbetar i yrken där man bryr sig om andra, såsom vård & omsorg, städ & service och hotell och restaurang. Men vår mission om att bry sig om går mycket längre än så. Att vi också gör vårt yttersta för att ta hand om människorna och miljön runt omkring oss är en självklarhet och samarbetet med Plogga är ett led i det.

Under 2017 påbörjade Hejco ett spännande samarbete med Plogga och fortsätter alltså samarbetet även under det här året. Ordet Plogga är en kom­bination av orden "Plocka" och "Jogga", en perfekt kombination där man faktiskt göra en insats för miljön i kombination med att man får rörelse och motion. För varje gång man är ute på en löprunda eller en promenad är det faktiskt hur lätt som helst att plocka upp lite skräp på vägen och lägga i närmsta papperskorg.

Plogga på lunchen

I praktiken innebär vårt Plogga engagemang på Hejco bland annat att vi internt kör gemensamma ”Plogga-luncher” någon gång i månaden där vi sticker ut en sväng och snyggar till runt vårt huvudkontor.

  • Det blir en ”win-win” aktivitet för både medarbetare och miljön. Det ger tillfälle att sträcka på benen och få lite syresättning av kroppen och hjärnan i mitten av arbetsdagen samtidigt som vi faktiskt gör en insats för vår närmiljö genom att plocka upp det där skräpet vi alla ser i diket på väg in till parkeringen. Vi tror att både medarbetare, företaget och miljön vinner på det här, säger Sofia Wackling marknadschef på Hejco.
  • Plogga ligger helt rätt i tiden och vi är oerhört glada för det uppsving och framgång som konceptet fått. För Hejco ligger det helt i linje med våra värderingar och position och vi ser också möjligheten att engagera våra medarbetare i något som direkt gör skillnad för både individen och miljön.
    Läs mer
Frakt 49:- ex moms Fri frakt över 1000:- ex moms Egen förädling Trygg betalning
Hejco | Fristads AB – Box 1102, 501 11 Borås, Sverige | Org.nr. 556023-8486
Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng