Stäng
Frakt 49:- ex moms Fri frakt över 1000:- ex moms Egen förädling Trygg betalning

Nyhetsrum

Vår vision är att vara det ledande varumärket i Europa, som erbjuder de bästa arbetskläderna till målgrupperna vård & omsorg, dental, städ, hotell, restaurang & kök. Vi vill vara det självklara valet för alla som uppskattar och förstår värdet av högsta kvalitet, de mest funktionella lösningarna och den bästa servicen.

Grundat 1954 har vi ovärderlig erfarenhet och kunskap om allt från material och tillverkning till design och användarnas behov. Erfarenhet och kunskap som få, om ens någon annan, kan erbjuda. Det är vi stolta över.

 

Hejco blir guldpartner till Göteborgs Stadsmission

Vi på Hejco är stolta över att kunna vara med och stödja Göteborgs Stadsmission i deras arbete för människor som lever i utsatta situationer. Detta ligger helt i linje med vår värdering att vi ska bry oss om dem som bryr sig om andra.

Göteborgs Stadsmission möter dagligen människor som lever under tuffa förhållanden och behöver stöd, antingen genom en akut insats eller genom att påbörja en långsiktig förändringsprocess. Här erbjuds kollo för barnfamiljer, stresshanteringskurs för unga vuxna, stödsamtal, vägledning och ett ordentligt mål mat. För att nämna några insatser.

"Vi är jätteglada för samarbetet med Göteborgs Stadsmission, en organisation som verkligen hjälper människor. Att vi som företag kan hjälpa till med volontärarbete, stödja med kläder och andra resurser ser vi som en självklarhet för att kunna skapa ett samhälle där ingen lever i utanförskap", säger Sofia Wackling, Marknadschef på Hejco.

"Hejcos engagemang och genuina vilja att stötta människor i svåra situationer betyder mycket. Tack vare våra fantastiska företagsvänner får vi bättre förutsättningar för vårt fortsatta arbete, så tack för att ni gör skillnad!" säger Jennie Elheim, ansvarig för företagssamarbeten på Göteborgs Stadsmission.

Hejco blir ny leverantör till SKL Kommentus

Borås 25 juni 2018

Hejco, en del av Fristads AB, har tecknat avtal med SKL Kommentus Inköpscentral om att få leverera arbetskläder för vård, städ och kök i hela Sverige. Hejco kommer leverera till samtliga avropande kommuner i Götaland, Svealand och Norrland.

I drygt 60 år har Hejco designat, utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla de människor som arbetar med att ta hand om andra. Arbetskläder som helt enkelt ska hjälpa till att göra arbetet lite lättare för alla yrkesgrupper inom vård & omsorg, städ & service och kök & restaurang. Hejco är kända för sin enastående kvalitet, perfekta passform, goda funktionalitet och lyhörda service.

-Vi ser verkligen fram mot att få börja leverera arbetskläder till Kommentus igen i och med dethär strategiskt viktiga avtalet. Vi förväntar oss också se en kraftigt ökad försäljning för Hejco påden svenska hemmamarknaden, helt i linje med den tillväxtstrategi som finns, säger JoakimPilfalk, försäljningschef på Hejco.

-Sedan vi har börjat jobba aktivt med upphandlingar har vi haft stora framgångar och därförkänns det extra roligt att vi nu tecknar avtal med SKL Kommentus, säger Linda Svenssonanbudschef på Hejco.

-Det här är ett led i att ta tillbaka positionen som nummer ett som leverantör inom de härsegmenten. Vi har haft en fantastisk utveckling på upphandlingssidan det senaste året och attvi nu vinner den här upphandlingen är fantastiskt för hela verksamheten och i linje med vårstrategi, avslutar Joakim Pilfalk.

Kontakt:

Joakim Pilfalk, Försäljningschef Hejco joakim.pilfalk@hejco.com

Linda Svensson, Anbudschef Hejco linda.svensson@hejco.com

 

Hejco och Plogga fortsätter samarbetet

Vi på Hejco bryr oss om dem som bryr sig om andra. Det gör vi bland annat genom att producera och tillhandahålla hållbara och bekväma arbetskläder som ska kunna hjälpa till att göra arbetsdagen lite lättare för alla de som arbetar i yrken där man bryr sig om andra, såsom vård & omsorg, städ & service och hotell och restaurang. Men vår mission om att bry sig om går mycket längre än så. Att vi också gör vårt yttersta för att ta hand om människorna och miljön runt omkring oss är en självklarhet och samarbetet med Plogga är ett led i det.

Under 2017 påbörjade Hejco ett spännande samarbete med Plogga och fortsätter alltså samarbetet även under det här året. Ordet Plogga är en kom­bination av orden "Plocka" och "Jogga", en perfekt kombination där man faktiskt göra en insats för miljön i kombination med att man får rörelse och motion. För varje gång man är ute på en löprunda eller en promenad är det faktiskt hur lätt som helst att plocka upp lite skräp på vägen och lägga i närmsta papperskorg.

Plogga på lunchen

I praktiken innebär vårt Plogga engagemang på Hejco bland annat att vi internt kör gemensamma ”Plogga-luncher” någon gång i månaden där vi sticker ut en sväng och snyggar till runt vårt huvudkontor.

  • Det blir en ”win-win” aktivitet för både medarbetare och miljön. Det ger tillfälle att sträcka på benen och få lite syresättning av kroppen och hjärnan i mitten av arbetsdagen samtidigt som vi faktiskt gör en insats för vår närmiljö genom att plocka upp det där skräpet vi alla ser i diket på väg in till parkeringen. Vi tror att både medarbetare, företaget och miljön vinner på det här, säger Sofia Wackling marknadschef på Hejco.
  • Plogga ligger helt rätt i tiden och vi är oerhört glada för det uppsving och framgång som konceptet fått. För Hejco ligger det helt i linje med våra värderingar och position och vi ser också möjligheten att engagera våra medarbetare i något som direkt gör skillnad för både individen och miljön.
    Läs mer
Frakt 49:- ex moms Fri frakt över 1000:- ex moms Egen förädling Trygg betalning
Hejco | Fristads AB – Katrinedalsgatan 13 A, 504 51 Borås, Sverige | Org.nr. 556023-8486
Standardvy | Byt till Mobil vy