Stäng

Hejco Stripe

Hejco Stripe är en populär och tidlös kollektion som passar perfekt för dig som arbetar som tandläkare eller tandsköterska.

Hejco Stripe är ett klassiskt signum.

Det randiga tyget är en klassiker och har funnits med nästan sedan Henry Johansson och Åke Arnell startade Hejco på 1950-talet. Kollektionens alla plagg har en klassisk passform med skön rymd.

Plaggen i kollektionen består av antingen 100% bomull eller en blandning av bomull och polyester. Bomull är ett väldigt tåligt material som känns mjuk och len mot huden. Det är ett naturmaterial som andas vilket medför att du inte känner dig varm. Anledningen till att några av plaggen har en blandning av bomull och polyester, är för att få ut de bästa egenskaperna från respektive material. Man får ett slitstarkt plagg med bra färgbeständighet som inte krymper så mycket och som är lättare att hålla slätt och fint. Även med en ganska hög andel polyester så bibehåller man bomullens mjukhet och komfort.

 

Dessa arbetskläder blir skönare och skönare
ju mer de tvättas och används.

Harriet Damblus
130128-551
599 kr
Hanna Damblus
102403-551
649 kr
Johanna Dambyxa
130127-551
599 kr
Max Bussarong unisex
102402-551
649 kr

Ge dina arbetskläder ett andra liv

Re:Hejco

Du vet väl att din gamla Hejco plagg kan bli värdefulla igen. Genom återvinning, återanvändning, re-design eller uppdatering. Tänk om vi kan ge gamla arbetskläder möjligheten att bli någonting annat. Att ge dem en ny chans. Ett andra liv.

 

Det här är anledningen till att vi skapade Re:Hejco. Vår målsättning är att sluta cirkeln för våra arbetskläder och ge produkterna ett andra liv. Läs mer om hur du som kund kan skicka tillbaks dina gamla plagg.

 

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
30 dagars öppetköp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea ekonomi Svensk design