Hejco hälsar på

Vi bryr oss om våra kunder och vill veta hur de har det under sin arbetsdag. Hur är det att jobba som kock, veterinär, sjuksköterska, lokalvårdare, tandläkare. För att få bättre förståelse och kunna utveckla de bästa kläderna så vill vi få bättre kunskap om er och er vardag.

Varbergs Djurklinik

I underbara Varberg hittar man Varbergs Djurklinik som behandlar smådjur såsom hundar, katter och kaniner. Här jobbar veterinärer, djursjukvårdare och djurvårdare.

Ett stort tack till Sara Bengtsson som är veterinär och Barbro Nilsson som är djursjukvårdare för att vi fick följa er i ert arbete.

Vi vill också tacka alla underbara djurägare och djur som ville medverka i filmen. Tack till Lilla Träslövs finbageri för att vi fick filma hos er och den goda tårta. En stor eloge till övriga medverkande för att ni ställde upp.

 

 

Skincare

När man är i Alingsås får man inte missa ett besök hos Skincare. Här kan man bli ordentligt ompysslad och få både ansiktsbehandlingar, massage, fina naglar och massa annat. Här jobbar hud- och SPA-terapeuter.

Ett stort tack till Tanja och Kristin för att vi fick följa er i ert arbete.

Vi vill också tacka alla underbara personer som kom på behandling och ville medverka i filmen. Tack till Ekstedts bageri och café för att vi fick filma hos er och den goda tårta. En stor eloge till övriga medverkande för att ni ställde upp.

C4 Tandvård

I Kristianstad finns C4 Tandvård som är en klinik med underbar personal.

Stort tack till Farah och Linda för att vi fick följa er under en dag på jobbet.

Vi vill också tacka alla underbara personer som kom på behandling och ville medverka i filmen. Tack till Fantasi bageri för att vi fick filma hos er och den goda tårta. En stor eloge till övriga medverkande för att ni ställde upp.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr 30 dagars öppet köp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea