Stäng
Hejcos kundtjänst

Kundservice - Behöver du hjälp?

Vår kundtjänst finns alltid nära till hands. De flesta av svaren kan du hitta igenom våran FAQ. Skulle du inte hitta svaret på din fråga så är du alltid hjärtligt välkommen att höra av dig till kundtjänst.

Arbetskläderför alla yrkesgrupper inom vård & omsorg

I drygt 60 år har vi på Hejco designat, utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla de människor som arbetar med att ta hand om andra. Arbetskläder som helt enkelt ska hjälpa till att göra arbetet lite lättare för alla yrkesgrupper inom vård & omsorg, sjuksköterskor, tandläkare (dental), läkare, skönhet och SPA.

Idag har vi kommit en god bit på vägen i vår utveckling och är kända för enastående kvalitet, perfekt passform, god funktionalitet och lyhörd service. Vi bryr oss helt enkelt om dem som bryr sig om andra.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi på Hejco erbjuder arbetskläder med snygg design och högsta kvalitet.


Vi bryr oss om människor som bryr sig om andra och vill göra er arbetsdag lite enklare.
Vårt mål är att vara det ledande varumärket i Europa för arbetskläder inom vård & omsorg, dental, städ och kök. ...

Att vi också gör vårt yttersta för att ta hand om människorna och miljön runt omkring oss är en självklarhet.
Därför är det naturligt att vi bryr oss om hållbarhet. Det handlar om att välja bra kvalitet på material som gör att kläderna håller längre och på så sätt bidra till ett hållbart samhälle.
Det handlar om att hjälpa er att hitta rätt arbetskläder och om att lära ut hur man bäst tar hand om och sköter sina kläder för att de ska hålla längre.
För varje litet steg räknas och vi som utvecklar och tillverkar arbetskläder kommer att fortsätta göra vårt bästa för att driva utvecklingen framåt i dessa frågor.

Hos oss hittar du arbetskläderna för dig som jobbar som sjuksköterska, undersköterska, vårdbiträde, läkare, barnmorska osv inom vården.
Våra arbetskläder är utformade för att du ska kunna känna dig fin på jobbet antingen du jobbar på vårdcentralen, sjukhuset eller i hemtjänsten.
Vi designar och utvecklar våra produkter efter våra kunders önskemål. Produkterna kan tvättas vid höga temperaturer och följer hygienkraven som ställs på arbetskläder inom vården.

Arbetar du som tandläkare, tandsköterska eller tandhygienist så har vi kläderna för dig. Vi arbetar hela tiden med att utveckla våra arbetskläder så att du ska trivas i dem.
Snygg design och suverän kvalitet är självklarheter hos våra kläder.
Vi vill att det ska vara enkelt för dig som arbetar som veterinär eller djursjukvårdare att hitta dina arbetskläder.
Snygga, bekväma och hållbara arbetskläder som håller tvätt efter tvätt utan att tappa färg eller form.

Det spelar ingen roll om du är ung, gammal, liten eller stor.
Hos oss ska alla på arbetsplatsen kunna hitta sitt favoritplagg.
Vi tycker om dig precis som du är. Så varför ändra på dig när vi kan anpassa arbetskläderna.
I vårt sortiment hittar du flera olika kollektioner exempelvis Charade, Crinkle, Timeless osv och kan enkelt välja den du gillar bäst.

Läs mer

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
Frakt 49:- ex moms Fri frakt över 1000:- ex moms Egen förädling Trygg betalning