Stäng
Start › Shop › Skor/Accessoarer › Skor

Arbetsskor för vård

Att ha rätt arbetsskor när man jobbar inom vård kan vara något av det viktigaste under en arbetsdag! För er som står och går mycket behövs riktigt bekväma arbetsskor med rätt stöd för foten. Här ser ni vårt utbud av arbetsskor som är framtagen för dig som jobbar inom vården och gör fötterna glada.
Välj din favoritfärg eller matcha med resten av din outfit! 

Sköna, snygga och fotriktiga är kraven på arbetsskor. Våra sneakers från Sika och Skechers är inte bara sköna för ögat utan även för fötterna. Halkhämmande yttersulor, andasfunktion och möjlighet att tvätta i tvättmaskin är andra plus. Passar lika bra inom vård och omsorg som till dig som är tandläkare eller varför inte på promenaden. 

Tofflor och sandaler är populära inom vården & omsorg, dental och andra yrken där man primärt arbetar i inomhusmiljö. Våra sandaler och tofflor från Sika är designade för långa arbetsdagar och många timmar på fötterna. I sköna och hållbara material gör det att foten får luft under dagen och med de många justeringsmöjligheterna anpassar du dem lätt till dig egen fot. Oavsett om du vill ha en remsandal, en antistatisk toffel som går att autoklavera eller en klassisk träsko har vi något för dig. Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
30 dagars öppetköp 30 dagars faktura Trygg betalning med Svea ekonomi Svensk design